Ring oss direkt 031-58 63 90

Hos oss PÅ AG Kakelspecialisten värnar vi om din integritet. De personuppgifter du lämnar ifrån dig till oss hanterar vi med största intrigitet.

Vi hanterar E-Post, Adresser, Telefonnummer samt dokument för att kunna fullfölja vår service till er.
Vi följer lagen om hur detta skall hanteras inom AG Kakelspecialisten.

Enligt dataskyddsförordningen har du som person rätt till följande:

Få tillgång till dina personuppgifter
Få felaktiga personuppgifter rättade
Få dina personuppgifter raderade
Invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring
Invända mot att personuppgifterna används för automatiserat beslutsfattande och profilering
Flytta personuppgifterna (dataportabilitet)

Vid begäran av borttagning av personuppgifter sker detta inom 3 månader.

Enligt gällande lagar och regler har du rätt att utan kostnad efterfråga ett s.k. registerutdrag innehållandes de personuppgifter vi innehar och behandlar om dig.

Du har även rätt att begära korrigering, blockering eller borttagning av dina personuppgifter. Om så önskas.

Dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter. Förordningen börjar gälla den 25 maj 2018 och ersätter då personuppgiftslagen (PuL).

För mer information om dataskyddsförordningen, se datainspektionens hemsida: http:/www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen

Ge oss er Offert så hjälper vi er!

Välkommen att fylla i er offert  för snabbare svar och säker hantering.

aaa
bygg keramik rådet
ID06